1. Analizati fizionomia fetei modelului dumneavoastra, in vederea realizarii celui mai bun look.  2. Continuati prin a separa parul din zona cefei, spre coroana si in final in zonele laterale.  3. Taiati varful cheratinei astfel incat sa ajunga la aceeasi latime ca si a clestelui de aplicare.  4-5. In momentul in care zona este pregatita pentru aplicare va asigurati ca liniile sunt drepte si distribuite uniform unele de altele.  6-7-8. Odata ce aveti o culoare uniforma de baza ati putea alege o alta culoare pentru evidentiere. Pentru modelul nostru cu blond auriu ca si culoare de baza, am adaugat o tonalitate de blond platinat. Astfel am realizat un efect bicolor care se imbina frumos cu culoarea naturala a modelului nostru.  9-10. Ultima faza este cea de retusare si eventual imbinarea culorilor folosite pentru a crea look-ul dorit.

1. Analizati fizionomia fetei modelului dumneavoastra, in vederea realizarii celui mai bun look.

2. Continuati prin a separa parul din zona cefei, spre coroana si in final in zonele laterale.

3. Taiati varful cheratinei astfel incat sa ajunga la aceeasi latime ca si a clestelui de aplicare.

4-5. In momentul in care zona este pregatita pentru aplicare va asigurati ca liniile sunt drepte si distribuite uniform unele de altele.

6-7-8. Odata ce aveti o culoare uniforma de baza ati putea alege o alta culoare pentru evidentiere. Pentru modelul nostru cu blond auriu ca si culoare de baza, am adaugat o tonalitate de blond platinat. Astfel am realizat un efect bicolor care se imbina frumos cu culoarea naturala a modelului nostru.

9-10. Ultima faza este cea de retusare si eventual imbinarea culorilor folosite pentru a crea look-ul dorit.