LIVRAREA

Magazinul online www.extensiisocap.ro ofera posibilitatea livrarii produselor comandate prin firma de curierat Fan Courier.

Toate preturile produselor de pe www.extensiisocap.ro sunt exprimate in Lei, includ TVA si sunt de referinta pentru vanzari en-detail.

Termenul de livrare este intre 1 - 2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi.

In ziua livrarii veti fi contactat/a telefonic de catre curier. Curierul nu este obligat sa asiste la deschiderea coletului, pentru acest serviciu se percepe o taxa suplimentara.

Coletele vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda, de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 - 18:00, sambata intre 8.00 - 14.00.

Produsele sunt transportate in conditii optime si vor fi livrate impreuna cu factura/bon fiscal si certificatul de garantie (dupa caz) si declaratie de conformitate.

La primirea coletului, va rugam sa verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea documentelor de vanzare. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, iti recomandam sa refuzi receptia lor.

Produsele sunt sigilate in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In timpul livrarii pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a curierului (conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere). In aceste cazuri, un reprezentant al www.extensiisocap.ro, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii. Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. Mai multe informatii despre termenii de livrare iti vom comunica la momentul confirmarii comenzii, in functie de ora si volumul celorlalte comenzi. 


Costul transportului difera in functie de valoarea comenzii astfel:

• Livrare prin Fan Courier (curierat rapid):

  - Intre 17 lei si 25 lei -in functie de greutatea si volumul coletului dumneavoastra pentru comanda cu o valoare mai mica de 350 de lei (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire Fan Courier).

  - GRATIS - pentru comanda cu o valoare mai mare de 250 de lei (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire Fan Courier).RETURNAREA PRODUSELOR

Daca, din orice motiv, dupa ce ati receptionat comanda, nu sunteti multumita de produsele primite, le puteti returna fara probleme. Dreptul de retur este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice. Este necesar sa ne anuntati de intentia duneavoastra la adresa de email contact@shehairextension.ro

Potrivit legislatiei in vigoare (Ordonanta de urgenta 34/2014), privind produsele achizitionate la distanta, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea coletului, sa returnezi produsele. De asemenea este necesar ca returul sa ajunga la noi in maxim 20 de zile calendaristice din momentul in care ne-ati anuntat despre intentia de retur.

Va rugam sa mentionati motivul pentru care doriti sa returnati produsele, numarul comenzii dumneavoastra, data comenzii si datele dumneavoastra de contact. In cazul in care produsele au fost deteriorate in timpul transportului, va rugam sa atasati notificari si fotografii ale produselor deterioarate si procesul verbal de daune primit de la firma de curierat.

Solutionarea cererii de returnare se va comunica clientului in scris, in termen de 15 zile de la primirea notificarii.

Rambursarea fondurilor se face in contul clientului in termen de 14 zile de la primirea returului. Se ramburseaza doar valoarea produselor, fara taxele de transport.

De asemenea, atunci cand ne veti anunta despre intentia dumneavoastra de a face retur trebuie sa specificati si modalitatea de compensare, alegand dintre:

1. inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs de pe stoc.
2. primirea banilor inapoi.

1. Daca alegeti prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:
- daca produsul ales de dumneavoastra este mai ieftin, atunci noi va vom returna diferenta in termen de maxim 30 de zile lucratoare, in contul dumneavoastra bancar.
- daca produsul ales de dumneavoastra este mai scump, atunci veti plati diferenta ca la orice alta comanda, la primirea coletului, sau, in avans, prin transfer bancar.

2. In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunicati pe email contul dumneavoastra bancar, mai exact codul IBAN, de 24 de caractere, alaturi de titularul contului, adica persoana care a comandat produsul/ele si noi va vom transfera, in maxim 30 de zile calendaristice de la returnarea produsului, contravaloarea lui in lei.
Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise catre noi ramburs, nu se primesc.

Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin aceeasi companie de curierat prin care ati primit coletul initial.CONDITII DE RETURNARE


Produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original (inclusiv folia protectoare daca aceasta exista), fara a prezenta urme de folosire, modificare sau consum, cu etichetele de garantie intacte si documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, certificat garantie, instructiunile de utilizare, etc).

Produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat catre tine. La extensiile cu keratina distrugerea logo-ului She de pe keratina inseamna ca au fost folosite, la extensiile cu adeziv distrugerea sau deformarea adezivului inseamna ca au fost folosite, la extensiile cu clip, la extensiile tessuti si la cozile de par inlaturarea plasei de protectie si ruperea clemelor de plastic negru inseamna ca au fost folosite. Daca nu se respecta cele descrise mai sus se pierde garantia acestora! Pentru a vedea culoarea si calitatea extensiilor este indeajuns sa deschizi ambalajul si sa le compari cu parul tau, fara a rupe sau a indeparta elementele care reprezinta garantia unui produs nou.

In cazul in care ai indepartat elementele de garantie a unui produs nou, nu incerca sa reambalezi extensiile pentru ca acest lucru nu se va lua in considerare , va fi taxat drept produs folosit si va fi refuzat din motive de igiena!

- sa ne instiintati prin email, in termen de 14 zile calendaristice, de intentia dumneavoastra de a returna unul sau mai multe produse.
- sa folositi, pentru returnare, aceeasi companie de curierat.
- produsele returnate sa nu prezinte semne de purtare, sa nu fie deteriorate, sa fie in ambalajul original (inclusiv folia protectoare daca aceasta exista), fara a prezenta urme de folosire, modificare sau consum, cu etichetele de garantie intacte si documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, certificat garantie, instructiunile de utilizare, etc).
- produsul se returneaza intotdeauna impreuna cu ambalajul producatorului (cutie sau punga), in aceeasi stare in care a fost primit.
- produsul impreuna cu ambalajul producatorului nu trebuie sa prezinte sub nicio forma semne de uzura sau de consum!
- in momentul predarii catre firma de transport, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuiesc impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incat ambalajul producatorului sa nu prezinte urme de deteriorare legate de impachetare.
- ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre dumneavoastra orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.
produsele aflate la reducere finala, nu se mai pot returna.                                                                                                                                                                                                  
AMETIST STUDIO  SRL isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu se incadreaza in aceasta politica de returnare.                                                                                                                              Exceptie fac doar cazurile in care produsele au defect de fabricatie.COSTURI DE RETURNARE


Taxele de expeditie ale returului vor fi suportate de catre client.
Adresa pentru returnarea produselor este:
Ametist Studio SRL , Str. Campului nr 54, bl 54, ap 7 Sibiu, Jud. Sibiu
Pentru orice alte detalii sau informatii, nu ezitati sa ne contactati. Va raspundem cu cea mai mare placere.
In cazul unor reclamatii, va rugam sa va adresati echipei Ametist Studio SRL la adresa contact@shehairextension.ro , iar ulterior pentru solutionarea reclamatiei va trebui sa prezentati factura de cumparare a produsului respectiv si produsul in cutia originala, cu eventualele accesorii.