Extensii cu cheratina

HAIR EXTENSIONS – Extensii din par natural 100% cu cheratina 

Extensiile cu cheratina ofera volum si lungime parului. Este cel mai cunoscut si mai utilizat sistem din lume, consta in aplicarea extensiilor la cald, cu un aparat special, in saloane specializate, de catre persoane cu experienta. Calitatea parului este Remy Grad A+, 100% natural, netratat chimic, cu toate cuticulele in aceeasi directie, pentru ca parul sa nu se incurce. Parul poate fi vopsit, ondulat, indreptat cu placa si coafat cum doriti fara probleme! Rezultatul acestui tip de extensii este unul perfect, deoarece este aproape invizibil locul unde se efectueaza aplicarea. Indepartarea se face cu usurinta, lasand parul clientei intact (firele de par care cad odata cu indepartarea cheratinei, sunt acele fire care au cazut in mod natural, ramanand prinse de cheratina).

INGRIJIRE :

Daca ai investit in extensii, este important sa acorzi o atentie sporita ingrijirii lor, pentru a te bucura cat mai mult timp de ele.

Este ideal sa le ingrijesti cu produse special concepute. Incearca sa eviti produsele care contin sare sau sulf si hidrateaza intens extensiile deoarece nu se hranesc de la radacina. 

ATENTIE: Nu te panica daca in momentul in care vei scoate extensiile vei observa mai multe fire de par (ale tale) in cheratina! 

Este un proces natural al parului care cade, creste si se regenereaza, insa ramane prins in cheratina.

Extensiile nu iti vor afecta conditia parului daca sunt atasate corespunzator.

Extensii cu cheratina

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Filtre active