Extensii par natural 100%

  SHE

 

SHE by SoCap a cucerit piata mondiala de extensii. Acest nume deja sonor pentru multi, reprezinta brandul care s-a impus si mentinut prin calitate. She by Socap este o societate lider pe piata mondiala, fiind cel mai mare producator de articole din par natural. Cautarea continua a produselor de calitate, inovative si la preturi competitive, au facut disponibila crearea unei linii complete de articole profesionale. Femeia SHE este independenta, imbina gustul si personalitatea cu lungimile, volumul si emotiile transmise de extensiile She by Socap.

Pentru a inlatura confuzia de pe piata, SoCap a trecut la rebranduirea marcii, nascandu-se astfel marca SHE, prescurtarea de la Socap Hair Extension. Desi este o societate tanara, SHE s-a definit in mod pozitiv pe piata mondiala in sectorul extensiilor de par. Mentinand intacta viziunea de manufactura in ceea ce priveste productia de par, a stiut sa o utilizeze cu maiestrie, imbinand-o cu tehnologia si inovatia, respectand mediul inconjurator si natura.

Suntem o echipa de oameni tineri, dinamici, amabili si pasionati in a ajuta femeia sa atinga apogeul frumusetii. Si cum frumusetea conteaza, un par frumos este dorinta oricarei femei puternice si emancipate care intelege ca acesta ii da forta si ca propria persoana este cheia succesului in orice isi propune.

Suntem exact ceea ce ai nevoie, suntem cei care stam la dispozitie cu produse premium utilizate si apreciate de saloanele din intreaga lume. Extensiile SHE iti ofera un look proaspat, modern, sofisticat si totodata natural.

Suntem cei care ofera un acces nelimitat la frumusete. De peste 11 ani, societatea noastra este importator direct in Romania, iar valorile companiei noastre se axeaza pe relatia pe termen mediu si lung cu clientii nostri si dorim sa devenim partenerul dumneavoastra de incredere. Experienta ne permite sa te consiliem cat mai bine si corect, folosim doar par natural virgin 100%, materiale profesionale de cea mai buna calitate, aparatura, produse de intretinere si consumabile in domeniu. Atuurile noastre sunt: experienta de peste 11 ani, cel mai bun raport calitate-pret, varietatea mare de culori si lungimi, disponibilitatea pe stoc, seriozitatea si promptitudinea.

SHE doreste sa devina nu doar partenerul dumneavoastra de incredere intr-o colaborare pe termen lung, ci si sustinatorul celor care fac primii pasi in acest business.

Pentru procesul de productie al extensiilor, SHE foloseste doar par indian de cea mai buna calitate de la donatori perfect sanatosi. Parul este REMY, ceea ce inseamna ca nu a suferit procesul chimic de indepartare a cuticulei, firul de par este acoperit si protejat in timp fata de agresiunea factorilor externi. De asemeni, firele de par sunt asezate respectand sensul natural de crestere pentru a evita incurcarea si pentru a facilita pieptanarea.

Toate produsele vandute de www.extensiisocap.ro /  www.shehairextension.ro / www.extensiishe.ro sunt produse profesionale Originale!

Oferim Certificat de calitate si conformitate!

Societatea SHE este certificata  ISO 9001 si garanteaza produse de calitate excelenta!

Extensii par natural 100%

Sunt 19 produse.

Se afiseaza 1-12 din 19 produs(e)

Filtre active